Nieuws

In Memoriam Brigitte Mulder (18-04-1972 – 14-01-2021)
18-01-2021

In het vak klantcontact, waar het primair om mensen draait, is een mensenmens met passie voor de customer journey en daadkracht essentieel. Gecombineerd met een grote dosis van doorzettingsvermogen, personality, innovatie en creativiteit heb je een diamant.

De branche verloor op 14 januari zo’n diamant: Brigitte Mulder. Meer dan 20 jaar in het vak als manager of interimmanager, startend bij de Rabobank en onder meer gewerkt bij Intrum Justitia, Unirobé Meeus Group, Delta Lloyd, Ferment Management en Miele. Brigitte was een bouwer. Haar passie, aanstekelijke lach, positieve energie en strijdlust maakten Brigitte wie ze was. Ze zal gemist worden door velen. Brigitte was een zeer geliefd collega in het klantcontactvak en had een breed netwerk waaronder het AWC, het vrouwennetwerk.

Het AWC heeft recentelijk bekend gemaakt jaarlijks op zoek te gaan naar upcoming vrouwelijk talent. De Brii-award is geïnspireerd door Brigitte als voorbeeld. De Brii-award is dit jaar dan ook om die reden gekoppeld aan het KWF (https://acties.kwf.nl/fundraisers/TeamBrii-award). Het doel is 50.000 euro op te halen, in de hoop het verschil te kunnen maken in de strijd tegen kanker.

Ankie Straathof

MS Antonia vaart voor winnares van BRII Award 2021
18-01-2021

Naast het winnen van de prachtige, prestigieuze BRII Award en een jaar lang maatwerk AWC Mentorprogramma door zelf gekozen ervaren AWC mentoren, zal de winnares met 11 collega’s een geheel verzorgde vaart op de MS Antonia (Lounge Boat & Uniek Vergaderen) ontvangen. Deze prijs wordt aangeboden door de oprichter en eigenaar van MS Antonia, Steven Voorn. Ook de winnaressen van 2022 en 2023 krijgen deze vaart aangeboden.

Steven is een professional die al jaren succesvol als (interim) Manager werkzaam is in Klantcontact branche en binnen de branche zeer bekend en gewaardeerd. Naast Klantcontact professional is Steven ook de organisator van het Branche en Netwerk event “OpenVaren” wat al vele jaren op de Loosdrechtse Plassen wordt gehouden.

Steven: “In de strijd tegen Kanker ben ik mijn vrouw Anja in november 2018 verloren. Toen ik vernam van de BRII Award, haar symbool en doel kon ik niet anders dan bedenken ik draag mijn steentje bij want ik weet hoe het is om naast het verdriet, (ver-) werken ook te blijven genieten. Als men het logo van The Antonia goed bekijkt ziet men een hartslag. Deze hartslag is van Anja en is op 9 november 2018 in het Ziekenhuis VUMC in Amsterdam gemaakt. Haar hartslag wordt symbolisch gebruikt om haar te doen voortleven op onze prachtige The Antonia Lounge Boat. Op deze manier is en blijft ze altijd in onze gedachten net als Brigitte in de BRII Award”.

De winnares van de BRII Award zal op 19 april 2021 bekend worden gemaakt. Het BRII Award team is bijzonder verguld met deze mooie geste van Steven.